Uzená mořská hrubá sůl na bukovém dřevě 110 g mlýnek
Kód: 18 60 03Související produkty
Řecká hrubá mořská sůl z Mesologgi v mlýnku. Mlýnek se dá znovu několikrát naplnit.
Růžová himalájská jedlá sůl v mlýnku. Mlýnek se dá znovu několikrát naplnit.
Tradiční řecké lukumi s mandlemi Luxusní balení, stylový dárek. Limitovaná nabídka pouze do vyprodání.
Řecký produkt z dokonale zralých řeckých rajčat. VÝPRODEJ - mírně zdeformovaný obal Minimální trvanlivost do 4/2025
Koření na Barbecue
Koření na hovězí
Řecká hrubá mořská sůl se středomořskými bylinkami. Mlýnek se dá znovu několikrát naplnit.
Řecká hrubá mořská sůl citrónová. Mlýnek se dá znovu několikrát naplnit.
Řecká hrubá mořská sůl s bazalkou a česnekem v mlýnku. Mlýnek se dá znovu několikrát naplnit.
Černý pepř Mlýnek se dá znovu několikrát naplnit.
Pepř Mix Mlýnek se dá znovu několikrát naplnit.
Detailní popis produktu
HRUBÁ MOŘSKÁ SŮL UZENÁ 140 HODIN NA BUKOVÉM DŘEVĚ 110 g v mlýnku
Gourmet uzená mořská sůl se hodí především na steaky a maso, do grilované zeleniny, na brambory, do polévek a dalších pokrmů, kde je žádoucí uzená chuť.
"OBYČEJNÉ" BRAMBORY: Brambory si uvaříte, jak jste zvyklí. Vyjímečně místo obyčejné soli použíjte tuto mořskou uzenou sůl a sami poznáte, jak se vám chuť obyčejných brambor dostane do úlně jiné dimenze.
PEČENÉ BRAMBORY: mladé brambory uvařené ve slupce nakrájejte na měsíčky, posolte touto uzenou solí a dopečte v troubě.
RAJČÁTKA: Na jemno nakrájíme rajčátka, česnek a chilli. Promícháme a poté přidáme uzenou mořskou sůl a šťávu z limetky. Můžeme podávat s opečeným tmavým chlebem. Úžasná mňamka vhodná na svačinu či lehkou večeři.
Složení: uzená mořská sůl z Messolonghi.
Skladujte v suchu, ne na slunci.
Země původu: Řecko.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ochucená mořská sůl |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.