RETSINA CAVINO bílé suché víno 750 ml
Kód: 74 01 01Související produkty
Řecké červené polosladké víno Dionysos Imiglykos. Náš TIP: kupte si ZDE rovnou celý karton a ušetříte!
Řecké bílé polosladké víno Dionysos Imiglykos - praktický Bag in Box
Řecké bílé polosladké víno Dionysos Imiglykos Nakupujte výhodněji rovnou po kartonech! Cena v přepočtu za jeden kus jen 109,- Kč.
Řecké červené polosladké víno Dionysos Imiglykos. Nakupujte výhodněji rovnou po kartonech! Cena v přepočtu za jeden kus jen 109,- Kč.
Řecké růžové polosladké víno Dionysos Oval. Nakupujte výhodněji rovnou po kartonech! Cena v přepočtu za jeden kus jen 99,- Kč.
Velké zelené olivy s peckou ve slaném nálevu dochucené oregánem a paprikou bukovo.
Výhodná degustační sada prémiových řeckých suchých vín PANDORA 6 x 750 ml bílé suché + růžové suché - červené suché Sada není dárkově zabalena.
Výhodná sada řeckých polosladkých vín Imiglykos 3x Řecké bílé polosladké víno Imiglykos Cavino 750 ml + 3 x Řecké červené polosladké víno Imiglykos Cavino 750 ml Není dárkově zabaleno MIMOŘÁDNÁ AKCE - DOPRAVA ZDARMA
Detailní popis produktu
RETSINA CAVINO bílé suché víno 750 ml
Typické řecké víno s tradiční apelací, s přídavkem piniové pryskyřice.
Obsah alkoholu: 11% obj.
typ: Suché bílé víno
Odrůda: Rhoditis 100%
Vinice: z vinařské oblasti Achaia
Vinifikace: Hrozny se pečlivě sbírají a zpracovávají. Odbourávání po 6 hodinách. Alkoholové kvašení s vybranými kvasinkami při nízkých teplotách. Přidává se čerstvá pryskyřice (borovice Aleppo) v množství asi 0,2 %.
Charakteristika: Světle žlutá barva. Aroma pryskyřice a citrusových plodů. Lehká, elegantní a chladivá chuť. V ústech převládá pryskyřicové aroma. Ideální k různým tradičním pokrmům Středomoří, jako jsou smažené pokrmy s mořskými plody nebo masová jídla s čerstvou zeleninou.
Obsahuje siřičitany.
Zákaz prodeje alkoholických nápojů osobám mladším 18 let.
Při převzetí zboží bude ověřen Váš věk.
Doplňkové parametry
Kategorie: | BÍLÁ VÍNA |
---|---|
Hmotnost: | 1.18 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.